جمعه, ۱۶ فروردين ۱۴۰۴، ۰۳:۴۵ ب.ظ

درباره سايت

قیلوله

قیلوله سایت جامع پیرامون مسائل مختلفی چون: دین واندیشه، روانشناسی، پزشکی و سلامت، دورس حوزوی، کامپیوتر و اینترنت و... است

بايگاني

محبوب ترين ها

تصاوير برگزيده

شبکه هاي اجتماعي

همه چیز درباره رمز عبور

 کامپیوتر و اینترنت اینترنت

بهترین رمز عبور, ترفندهای اینترنتی

 

«ویژگی رمز خوب»

 

1) استفاده رمز عبور طولانی:

یک رمز عبور خوب باید طولانی و حداقل بیشتر از هشت کاراکتر طول داشته باشد. پژوهشگران رمزعبور های 12 حرفی‌ را امن‌ترین و آسان‌ترین روش برای جلوگیری از کشف رمزعبور انتخاب کردند. طبق این تحقیق، یک هکر برای شکستن یک رمزعبور 12 حرفی‌ نیاز به 17 هزار و 134 سال دارد.

 

2) استفاده از کلمات شرطی:

استفاده از ! به جای i یا @ به جای a (فقط به یاد داشته باشید که این کار را به صورت تصادفی انجام دهید و به‌عنوان یک قانون کلی استفاده نکنید).

 

3) بزرگ و کوچک بودن :

استفاده یکی در میان از کلید شیفت؛ مثلا رمزی مانند behnam را می‌توانید به شکل BeHnAm به کار برید.

 

4) تایپ جایگزین:

دراین روش در هنگام تایپ حروف،  ردیف بالایی یا پایینی را جایگزین کلمه یا جمله مورد نظر خود کنید.به عنوان مثال کلمه behnam با جایگزینی حروف ردیف بالایی همین کلمه تبدیل می‌شود به کلمه نامفهوم g3hqj،

 

5) استفاده از اعداد نامنظم: مانند 6،8،2،5،0

6) استفاده ازکاراکترها: مانند @،&،*،$ .

 

7) روش دیگر:

صفحه ی ورد یا هر چیز دیگر رو باز کنید. رمز عبور خود را بنویسید مثلا حسین. بعد کلید شیفت و آلت رو بزنید و دوباره بنویسید حسین(فینگلیش ننویسید) مشاهده می کنید رمز شما یک عبارت نامفهوم است: psdk

 البته این نکته را در نظر داشته باشید که در برخی از صفحه کلید‌ها در زبان‌های مختلف مانند زبان آلمانی ممکن است چیدمان کلید‌ها با صفحه کلید‌های استاندارد متفاوت باشد.

 

8) تعویض رمز:

پیشنهاد می‌شود که رمزهای کلمات عبور را حداقل هر شش ماه یک بار عوض کنید؛ البته اگر این کار را هر سه ماه یک بار انجام دهید بهتر است.

 

 

 

«سنجش میزان قدرت رمز»

سایت‌های اینترنتی زیادی برای کار وجود دارد که یکی از بهترین آنها www.passwordmeter.com است. در این سایت و با تایپ رمز عبور مورد نظر، اطلاعات زیادی پس از تجزیه و تحلیل رمز عبور مورد نظرتان به شما داده می‌شود.

 

 

«اشتباهات بزرگ در انتخاب رمز عبور»

1) استفاده از یک رمز برای همه حساب ها:

هرگز نباید از یک رمز برای تمام حساب های کاربری خود استفاده کنید

 

2) استفاده از اطلاعات شخصی:

استفاده از رمز‌های عبوری  که به نوعی یادآور یک ویژگی شخصی است، مانند شماره تلفن، شماره شناسنامه و... به گفته کارشناسان 99 درصد از رمزهای عبور حساب‌های لو رفته همگی از کلمات ساده یا با مفهوم بهره گرفته بودند.

 

3) لو دادن رمز:

بارها مشاهده شده است که در هنگام خرید و به منظور استفاده از دستگاه‌های کارت خوان در فروشگاه ها، فروشنده رمز عبور کارت بانکی را از شما سوال می‌کند. در این جور مواقع خود رمز عبور را وارد کنید و از گفتن رمز عبور خود آن هم با صدای بلند خود داری کنید.

4) تایپ از کیبورد مجازی :

در هنگام وارد کردن اطلاعات یا فرم های بانکی سعی کنید از صفحه کلید مجازی که در خود سایت و کنار فرم وجود داره استفاده کنید. در اینصورت هکر ها نمی تونن از راه تشخیص ضربه هایی که روی کیبورد زده اید به رمز عبور دست یابند.

برچسب ها رمز عبور هکر

نظرات (۰)
هيچ نظري هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی